Termička oprema - Kogast

termička oprema , Kogast, šporet , roštilj , friteza

Kogast univerzalni program kuhinjske opreme, za objekte ugostiteljske namene . Lako omogućavaju formiranje linijskog jednostranog termičkog bloka kao i dvostranog termo bloka. Većina termičkih uređaja je na raspolaganju u električnoj ili plinskoj varijanti .

Program profesionalnih uređaja za termičku obradu hrane izrađuje se  dubina elementa 700 mm i 900 mm i obuhvata :

Šporeti plinski , električni i kombinovani
Roštilji plinski , električni
Friteze plinske , električne
Kazani plinski , električni
Kiperi plinski električni
Tople kupke plinske , električne
Profesionalna kuhinjska oprema

Prodaja ugostiteljske opreme iz standardnog programa profesionalne kuhinjske opreme proizvedene prema specifičnim potrebama i željama kupaca, u skladu sa HACCP standardima . U bogatoj ponudi imamo više stotina proizvoda namenjenih opremanju profesionalnih kuhinja.
Deo naše ponude predstavljamo putem ovih web stranica.

Sitan inventar

Nudimo širok izbor proizvoda od stakla, kvalitetnih porcelanskih proizvoda,veliki izbor različitih linija pribora za jelo, različitih proizvođača za sve ukuse. Naš asortiman obuhvata široki izbor proizvoda od nerđajućeg čelika brojnih svjetskih proizvođača, namenjenih upotrebi u ugostiteljstvu kao i kod kuće. Nudimo pribor i posude za serviranje, služenje hrane po sistemu švedskog stola, proizvode za pripremu, služenje i transport pice i nudimo veliki izbor barskog invertara.
Deo naše ponude predstavljamo putem ovih web stranica.

O nama

Gastromaster doo Beograd je nastao spajanjem dve inostrane firme na teritoriji Srbije – Fusio iz Poreča i Alpeksa iz Celja. Projektovanjem , opremanjem , proizvodnjom i servisom ugostiteljske opreme stvaramo užitak.

Kontaktirajte nas