Barski program

You are here

Barski program

U našoj ponudi ćete pronaći sve što Vam je potrebno od barske opreme .
APS , Pujadas , Westmark , Paderno … su proizvođači ,od kojih su proizvodi najzastupljeniji  kod nas , u ponudi  barskog inventara .  

Ovo je samo deo široke ponude barskog inventara koji zadovoljava ukuse i potrebe svih kupaca .

Prodajni program :

Pureri Merice za piće
Dozeri Stalci za čaše
Šejkeri Otvarači različiti
Cediljka za šejker Barske gume
Barske kašike Četke za pranje čaša

 

Profesionalna kuhinjska oprema

Prodaja ugostiteljske opreme iz standardnog programa profesionalne kuhinjske opreme proizvedene prema specifičnim potrebama i željama kupaca, u skladu sa HACCP standardima . U bogatoj ponudi imamo više stotina proizvoda namenjenih opremanju profesionalnih kuhinja.
Deo naše ponude predstavljamo putem ovih web stranica.

Sitan inventar

Nudimo širok izbor proizvoda od stakla, kvalitetnih porcelanskih proizvoda,veliki izbor različitih linija pribora za jelo, različitih proizvođača za sve ukuse. Naš asortiman obuhvata široki izbor proizvoda od nerđajućeg čelika brojnih svjetskih proizvođača, namenjenih upotrebi u ugostiteljstvu kao i kod kuće. Nudimo pribor i posude za serviranje, služenje hrane po sistemu švedskog stola, proizvode za pripremu, služenje i transport pice i nudimo veliki izbor barskog invertara.
Deo naše ponude predstavljamo putem ovih web stranica.

O nama

Gastromaster doo Beograd je nastao spajanjem dve inostrane firme na teritoriji Srbije – Fusio iz Poreča i Alpeksa iz Celja. Projektovanjem , opremanjem , proizvodnjom i servisom ugostiteljske opreme stvaramo užitak.

Kontaktirajte nas