Gornji kuhinjski elementi i konzolne police

You are hereOpis

Proizvode neutralne opreme za ugostiteljstvo izrađujemo po standardnim i van-standardnim dimenzijama. U ponudi imamo gornje kuhinjske elemente otvorene i zatvorene kliznim vratima .

Kod naših gornjih kuhinjskih elemenata bočne strane se izrađuju od jednostrukog lima . Kod modela sa kliznim vratima , vrata se izrađuju od dvostrukog lima sa ispunom od poliuretana sa osloncem na točkićima . 
Standardne dužine gornjih kuhinjskih elemenata se kreću od 800 do 2000 mm , sa rasponom od 100 mm između dve dimenzije . Dubina elemenata je 400 mm, a visina 650 mm.
Konzolne police se izrađuju ravne ili perforirane namenjene za oceđivanje posuđa . Montiraju se na L nosače . Kod modela sa perforiranim dnom , perforirani deo se skida radi lakšeg čišćenja .
Standardne dužine konzolnih polica se kreću od 700 do 2000 mm , sa rasponom od 100 mm između dve dimenzije . Dubina elemenata je 350 mm, a visina 50 mm.
Dodatno, u zavisnosti od rasporeda i dimenzija opreme, mogu da se rade nestandardne dimenzije po meri .

Svi proizvodi se izrađuju od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika i u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001,  HACCP i CE označavanja.

Proizvođač

Oprema

O nama

Gastromaster doo Beograd je nastao spajanjem dve inostrane firme na teritoriji Srbije – Fusio iz Poreča i Alpeksa iz Celja. Projektovanjem , opremanjem , proizvodnjom i servisom ugostiteljske opreme stvaramo užitak.

Kontaktirajte nas