Tradicija spremanja jela na ćumur , stara hiljade godina , usklađena sa modernim načelima i pravilima u gastronomiji i modernim kuhinjama dovela je do proizvodnje zatvorenih peći / roštilja na ćumur
Pujadas je dugogodišnji proizvođač kuhinjskog inventara i dokazao se svojim kvalitetom u tom segmentu . Prateći trendove na tržištu poslednjih nekoliko godina krenuli su sa proizvodnjom peći na ugalj koje postaju neizostavan element svake profesionalne kuhinje
Peći na ćumur čine kombinaciju peći i roštilja u jednom
Zbog svog načina funkcionisanja mogu da se koriste u zatvorenom prostoru
Idealne su za pripremu stekova , t-bone stekova , burgera , ribe , povrća i još mnogih gastronomskih specijaliteta
Visoke , ravnomerne i konstantne temperature unutar pećnice omogućavaju da se sokovi i ukusi zadrže u hrani , dobijajući specifične arome dima
Kontrolišući protok vazduha koji ulazi u peć , možete kontrolisati temperature kuvanja/pečenja , a regulisanjem količine dima u pećnici dimiti hranu davajući joj željenu količinu arome dima
Peć se izrađuje od premium čelika
Peć je termoizolovana što omogućava unutrašnju upotrebu i sprečava toplotna zračenja
Podesivi ulaz i izlaz vazduha
Unutrašnji zaštitni zid za dodatnu sigurnost
Upušten prostor za loženje za postizanje maksimalnog korisnog prostora pećnice
Veća visina poklopca omogućava korišćenje više rešetki istovremeno
Garbovi za podešavanje rešetki na više nivo
U ponudi pet boja prednjeg fronta pećnica : žuta , narandžasta , crvena , crna i siva
U ponudi tri različita modela pećnica , različitih veličina i kapaciteta pripreme
U ponudi uz pećnice niz dodataka ( vidi dodatne opcije )
Gastromaster doo Beograd je nastao spajanjem dve inostrane firme na teritoriji Srbije – Fusio iz Poreča i Alpeksa iz Celja. Projektovanjem , opremanjem , proizvodnjom i servisom ugostiteljske opreme stvaramo užitak.