Termička oprema Gazzi

Termika , Gazzi , šporet , roštilj
Kompanija Gazi je osnovana pre 20-ak godina i bavi se dizajniranjem i proizvodnjom inovativne ugostiteljske opreme, koja jedinstvena u odnosu na konkurenciju, otvara nove mogućnosti i uvodi specifičnosti različitih svetskih kuhinja u ovu klasičnu kuhinju. Njihovi proizvodi su izuzetno zastupljeni u kuhinjama različitih institucija i organizacija širom Slovenije, Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Austrije, Nemačke i Italije. Tokom 2016. godine, svoju prodaju proširuju i na tržišta Rusije, Ukrajine, Belorusije, Kazahstana, Holandije i Švedske.
Osnovna prednost komanije Gazi u odnosu na konkurenciju je činjenica da za svoj novac uvek dobijate više - "Nije teško napraviti dobar proizvod sa mnogo novca već je pravi izazov napraviti kvalitetan i moderan proizvod po pristupačnoj ceni". U razvoju i proizvodnji, fokusiraju se na pouzdanost, energetsku efikasnost i jednostavnost upotrebe i održavanja.
 
Pored standardnih uređaja u ponudi peći na ugalj i mnogi drugi uređaji koji se izrađuju po specijalnim željama kupca. 

O nama

Gastromaster doo Beograd je nastao spajanjem dve inostrane firme na teritoriji Srbije – Fusio iz Poreča i Alpeksa iz Celja. Projektovanjem , opremanjem , proizvodnjom i servisom ugostiteljske opreme stvaramo užitak.

Kontaktirajte nas