Šok komore Lainox - New Chill namenjene su za brzo hlađenje ili zamrzavanje proizvoda sa temperature +90°C do temperature +3°C ili -18°C u zavisnosti od modela koji odaberete . Time se sprečava mogućnost razvoja mikroorganizama u pripremljenoj hrani i nakon hlađenja ili zamrzavanja hrana je spremna za skladištenje i dalje odlaganje .
Postoje dva tipa uređaja u ponudi :
- " blast chilling " komore - uređaji namenjeni za brzo rashlađivanje proizvoda sa temperature +90°C do temperature +3°C
- " shock freezing " komore - uređaji namenjeni za brzo zamrzavanje proizvoda sa temperature +90°C do temperature -18°C .
U ponudi su pultni , ugradni i samostojeći modeli kapaciteta 3 , 5 , 8 , 12 , 16 , 24 GN posude i veći , kao i modeli namenjeni poslastičarstvu kapaciteta 5 , 8 , 12 , 16 plehova 600x400 i veći .
Gastromaster doo Beograd je nastao spajanjem dve inostrane firme na teritoriji Srbije – Fusio iz Poreča i Alpeksa iz Celja. Projektovanjem , opremanjem , proizvodnjom i servisom ugostiteljske opreme stvaramo užitak.