Radni i neutralni stolovi

You are hereOpis

Radni i neutralni stolovi

Proizvode neutralne opreme za ugostiteljstvo izrađujemo po standardnim i van-standardnim dimenzijama. U ponudi imamo neutralne zatvorene stolove i radne otvorene stolove .
Kod naše neutrale radne površine se izrađuju od inoxa 1 mm debljine , bez iverice , a kao ojačanje se koristi duplo presani lim 2 mm debljine . Radne površine su debljine 50 mm .
Po zahtevu kupca radni / neutralni sto može imati: klizna vrata, krilna vrata ili boks vrata, ormarić sa fiokama , ormarić sa kip kantom , bazen sudopere ....  
Dodatno, u zavisnosti od rasporeda i dimenzija opreme, neutralna oprema se može napraviti sa  ili bez zaštite zida, sa ravnom ili radijusnom radnom površinom sa prednje strane .
Svi proizvodi se izrađuju od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika i u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001,  HACCP i CE označavanja.

Proizvođač

Oprema

O nama

Gastromaster doo Beograd je nastao spajanjem dve inostrane firme na teritoriji Srbije – Fusio iz Poreča i Alpeksa iz Celja. Projektovanjem , opremanjem , proizvodnjom i servisom ugostiteljske opreme stvaramo užitak.

Kontaktirajte nas